8 Reasons why

Shine focust zich op het verkopen van beauty- en verzorgingsboxen. Bij het maken en verkopen van deze boxen wordt er gestreefd naar 100% duurzaamheid, om een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de cosmeticawereld. Hieronder is te zien waar Shine precies voor staat. Dit zijn tegelijkertijd de redenen waarom jij voor Shine zou moeten kiezen!

De boxen van Shine bevatten een persoonlijke boodschap.

 Zowel in the Happy-me box als in de Happy-gift box staat een hele leuke persoonlijke boodschap. Maar van wie deze boodschap komt? Dat weet je pas als je de box ontvangt! ;)

Je kunt bij Shine kiezen uit twee soorten boxen.

 Is de box een cadeautje? Dan wordt de box extra leuk ingepakt en kun je een persoonlijk berichtje schrijven voor de ontvanger. Ook als de box voor jezelf is zorgen we er natuurlijk voor dat je een superleuk pakketje ontvangt!

Shine promoot het gebruik van duurzame producten.

 Doordat Shine zelf op alle vlakken probeert zo duurzaam mogelijk te zijn, probeert ze ook bij haar klanten bewustzijn te creeëren over duurzaamheid en moedigt ze het gebruik van duurzame producten natuurlijk aan!

De boxen zelf bevatten enkel pure en duurzame verzorgingsproducten.

 De inhoud van de boxen zal bestaan uit pure en duurzame verzorgingsproducten. Het aanmoedigen van het gebruik van duurzaamheid begint bij ons zelf!

De inhoud van de box bestaat uit full-size producten.

 Geen samples of testers, alleen full-size producten! Shine zorgt er op deze manier voor dat je als klant waar krijgt voor je geld. 

De producten uit de box zijn van exclusieve merken die je nergens anders ziet.

 Een makkelijke manier om kennis te maken met exclusieve merken en producten! Zo probeer je nog eens wat andere producten uit. 

Het verzenden en transporteren van de boxen is ook duurzaam.

 Niet alleen de producten en verpakkingen van de boxen zijn duurzaam, ook het verzenden en transporteren van de boxen gebeurt duurzaam bij Shine. Alles voor de 100% duurzaamheid!

Shine verbruikt minder verpakkingsmateriaal.

 Het is onnodig om een kleine inhoud in een mega grote doos te verpakken, ook totaal niet duurzaam. Daarom heeft Shine als box precies een goed formaat vergeleken de inhoud. Als je streeft naar 100% duurzaamheid, moet natuurlijk ook de verpakking duurzaam zijn. Niet alleen hebben we minder verpakking, ook zorgen we ervoor dat het opvullingsmateriaal zo duurzaam mogelijk is. Deze kan je bijvoorbeeld hergebruiken om zelf cadeautjes mee op te vullen!

gallery/2 boxen 1
gallery/product 1
gallery/box open
gallery/opvulling 1