gallery/happy me

Is er iemand jarig, wil je iemand bedanken of heeft er iemand gewoon een cadeautje verdiend? Bestel dan the Happy-gift box! The happy-gift box is een duurzame box gevuld met beauty- en verrassingsproducten, speciaal om cadeau te geven. De box wordt door ons al als een cadeautje ingepakt en je kunt ook nog eens een persoonlijk berichtje schrijven voor de ontvanger! Dat maakt het extra leuk om cadeau te geven. Ook heb je de optie om de box thuis te ontvangen of direct naar de cadeaugever te laten versturen? En dit wordt ook nog eens gratis verzonden! Cadeautje nodig?

 

 
gallery/happy gift box

The Happy-gift box

Wil je jezelf graag verwennen met een verrassingsbox? Dat kan! The Happy-me box is een duurzame box gevuld met leuke beauty- en verzorgingsproducten. 100% pure producten, die jou weer laten shinen! De box heeft ook nog eens gratis verzending! Vind jij dat je zelf een cadeautje hebt verdiend? 

 

gallery/scheef blad
gallery/scheef blad

€33,50

€33,50

De boxen

De boxen van Shine bestaan uit beauty- en verzorgingsproducten. De inhoud van de box veranderd daarbij om de twintig boxen. Het is elke keer weer een verrassing wat er in de box te vinden is. Wat we wel kunnen verklappen is dat de box gevuld is met drie duurzame- en full-size producten. Geen samples of testers dus! Nu is het alleen nog de keus aan jou of je de box voor jezelf koopt of voor een ander!

The Happy-me box