Hoe werkt het?

Shine verkoopt twee limited edition boxen, the Happy-me box en the Happy-gift box. Omdat het limited edition boxen zijn, zullen de boxen maar tijdelijk verkrijgbaar zijn! Hieronder zijn de stappen te zien die ondernomen moeten worden, voordat de box bij jou op de deurmat ligt!

Bij producten kies je als eerst of je een Happy-me box wilt of een Happy-gift box. 

gallery/2 boxen

1.

2.

Als je een box wilt bestellen, moet je hiervoor mailen naar informatieshine@gmail.com. Heb je gekozen voor The Happy-gift box? Bij The Happy-gift box is het noodzakelijk om de naam en adresgegevens van de cadeauontvanger te vermelden, als je wilt dat wij de box direct naar de cadeauontvanger versturen. Ook kan je een persoonlijk bericht achterlaten voor degene die het cadeau ontvangt! 

gallery/flyer

3.

Zodra Shine je bestelmail heeft ontvangen, ontvang je binnen één dag een bevestigingsmail terug. Binnen één tot twee dagen ontvang je dan het betalingsfactuur. Met deze factuur kan je de box betalen! Het geld kan overgeschreven worden naar de bankrekening van Shine. Vermeld daarbij wel in de omschrijving je naam en welke box je hebt besteld! 

gallery/3c836565df77b62df70f519f13c952f2

Als je een box hebt besteld wordt de box het eerstvolgende verzendmoment op de post gedaan. De verzendmomenten bij Shine zijn op een dinsdag en op een vrijdag. Je krijgt van ons een mail zodra de box verstuurd is.

 

 

4.

gallery/laptop

5.

Na in spanning afgewacht te hebben op je pakketje, is het tijd om uit te pakken! Jippie!

 

Ps. Je krijgt van ons na afloop nog een mail of het pakketje goed en tijdig is aangekomen. 

gallery/open box